علامت تجاری

علامت تجاری


ثبت فوری علامت تجاری

تعریف علامت تجاری(برند)

نشان بدین معنی است که موجب معرفی کردن شخصی یا شئ شود را علامت(به معنای نشان) می گویند . با وسیله ی علامت تجاری،اجناس یا محصول نشان گذاری می شود تا از طریق ابزارها شناسایی آن امکان پذیر میکند و تمایز و تعیین آن از اجناس یا محصولات شبیه به هم،ایجاد و به راحتی ممکن شود .علامت تجاری و صنعتی،در عصر حال از دیدگاه اقتصادی و بازاریابی،ازاهمیت بالایی برخوردار است و خریداران و استفاده کنندگان با اشاره به نشان های مذکور،به انتخاب و خرید اقدام می کنند.

علامت تجاری جهت شناساندن و برای تمایز همه انواع اجناس و محصولاتی که از طریق یک بازرگان یا یک کارخانه ارائه یا تامین می شود،امکان استفاده دارد.ولی اگر علامتی جهت شناساندن تولید و محصول مشخصی بکار رود،به آن علامت صنعتی گفته می شود.علامت تجاری و علامت صنعتی اکثریت تحت عنوان “مارک” یا “برند” به یک مفهوم کاربرد دارد.

علامت تجاری

ثبت علامت تجاری

ثبت علامت تجاری و ولو قاعدتاً دارا بودن علامت تجاری اجباری نیست . بدین صورت اشخاص آزادن که جهت اجناس یا محصولی،علامتی انتخاب کنند یا آن را بدون علامت مشخص ارائه نمایند و اگر علامتی را جهت اجناس یا محصولی اختیار کردند،نیاز به ثبت آن ندارند.قوانین ثبت علائم و اکتشافات در این مورد اشاره می کند”برای داشتن علامت تجاری مختار هستند،فقط درصورتی که دولت آن را الزامی قرار دهد”.

ثبت برند

اجازه استفاده ی انحصاری علامت تجاری تنها جهت اشخاصی است که علامت خود را به ثبت کرده باشند.قانون،علائم تجاری را که اجازه استفاده ی منحصری آن را به اشخاص مشخص شده،مورد پشتیبانی خود قرار داده و سایر افراد را از تطاول و تخلف در موردآن نهی می کند و برای مزایایی که جهت جامعه در تداول نشان های تجاری هست افرادی بی شمار را مقصر به تاوان دادن در مورد خسارت مالک علامت می نماید و گستره خسارت را تا جای که بزرگ قرار داده که مشمول زیانهای وارده و حتی مزایایی می داند که شخص از آن بی نصیب می ماند.

ثبت نام تجاری،تنها بر حفظ امتیازات تاجر براساس بر وجاهت معروفیت و محبوبیت او،به سود خریداران و استفاده کنندگان هم می باشد.چون که تنها یک تاجر از آن بهره میبرد آن ها را در معین کردن تاجر و تجارتخانه ای که می خواهند از آن استفاده کنند،رهنمود خواهد کرد.

خصوصیات علائم تجاری

الف)سبب منحرف کردن مشتریان نباشد.

زمانی که علامت سابقه ی ثبت داشته را داشته باشد یا مشابه علامت با علامت دیگری که ثبت شده است باشد،و به شکلی باشد که استفاده کنندگان عام،یعنی افرادی که اطلاعات خاصی ندارند،گمراه کنند ثبت نمیشود.قابل توجه است که،اسم های عام اجناس یا نام های جغرافیایی که مصرف کننده را متناسب به مبدا و چگونگی محصولات به اشتباه بیاندازد،علامت تعیین شده تجاری بشمار نمیرود.

ب)میبایست نقطه متمایز کننده و ابداعی باشد.

مدارک لازم جهت ثبت برند

الف)مدارک ثبت برند برای افراد حقیقی:

  • احراز هویت فرد تقاضاکننده
  • کپی کارت ملی فرد تقاضا کننده
  • کپی کارت بازرگانی(در زمان لاتین بودن برند)
  • کپی مجوز فعالیت(مجوز تشکیل،پروانه ی بهره برداری،پروانه ی ساخت،مجوز احراز یا کارت بازرگانی و یا هر نوع تصدیق فعالیت صدوره از سازمان های نظارتی و حاکمیتی دولتی)
  • نمونه علامت تجاری در کادر 10 در 10

ب)مدارک ثبت برند برای افراد حقوقی:

  • کپی شناسنامه مدیر عامل شرکت
  • کپی کارت ملی مدیر عامل شرکت
  • کپی روزنامه ی تشکیل و آخرین تغییرات شرکت(از زمان آخرین تغییرات شرکت بیشتر از دو سال نبایدگذشته باشد)
  • کپی مجوز فعالیت(مجوز تشکیل،پروانه ی بهره برداری،پروانه ی ساخت،مجوز تشکیل یا کارت بازرگانی و یا هر نوع تصدیق فعالیت صدوره از سازمان های نظارتی و حاکمیتی دولتی)
  • کپی کارت بازرگانی(در زمان لاتین بودن برند)
  • یک نمونه از علامت مورد درخواست(در کادر 10 در 10)

نکته:عرضه ی کارت بازرگانی زمانی که در تصویر علامت یا اسم مد نظر شما برای ثبت کلمه یا حروف لاتین بهره برده نشده باشد،اجباری نخواهد بود.

ثبت علامت

زمان و شماره ترتیب اظهارنامه-زمان و شماره ثبت علامت-نام و محل زندگی و ملیت مالک علامت و مرکز اصلی سازمان او و نام و محل زندگی وکیل او(مادامی که اظهارنامه به وسیله وکیل داده شده باشد) رشته تجارت یا گونه صنعت مالک علامت-نام ها و چگونگی محصول یا طبقات محصولاتی که علامت جهت تعیین و مزایایی آن برگزیده شده است.

توصیف علامت به صورت اختصاری،با مشخص کردن تشکیلات که درخواست کننده می خواهد اجازه استفاده منحصری آن را جهت خود اختصاص دهد- اخذ حق الثبت-امضای متقاضی با قائم مقام او،به شکلی که بخشی از امضای او در روی صفحه و بخشی در روی علامت باشد.

امضای رئیس اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی یا قائم مقام او جهت هر علامتی که درخواست ثبت آن بعد از پیگیری به شرح فوق،موافقت شود،اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی،یک آگهی در روزنامه رسمی انتشار خواهد یابد.

آگهی نام برد مشمول اسم و نشانی مالک علامت و ویژگی آن و خصوصیات اجناس یا کالاهایی که علامت در مورد آن ها استفاده میشود،خواهد بود.یک ماه پس از منتشر شدن آگهی،اداره نام برده وظیفه دارند درزمان نداشتن اعتراض،علامت را به ثبت برساند.(با توجه به مقالات قبل،تقاضایی ثبت علامت تجاری امکان اعتراض دارد) .

در زمانی که بعد از رسیدگی،احراز گردد که درخواست ثبت،قابل قبول نمی باشد یا متقاضی درزمان تنطیم،در کامل کردن و رفع لغو اظهارنامه یا پیوسته آن،اقدام نکند،اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی،به صورت کتبی رد درخواست ثبت علامت را،با قید دلیل به تقاضا کننده ارجاع خواهد کرد.زمانی که علامت ثبت شده،طی سه سال از زمان ثبت آن،از سمت مالکین علامت یا قائم مقام یا نماینده قانونی او،بدون بهانه مورد کاربرد تجاری در ایران یا در خارجه قرار نگیرد،هر نفع گیری می تواند فسخ آن را از دادگاه تقاضا کند.

ثبت فوری علامت تجاری

بخاطر اهمیتی که دارد،به آگاهی شما بازرگانان عزیز می رساند موسسه حقوقی کریم خان، با بیشتر از یک دهه تجربه ی موفق و با بهره گیری از مجموعه از متخصصان وکارشناسان مجرب و متخصص،به صورت فوق حرفه ای خدمات خود را در حوزه های از جمله ثبت علائم تجاری،ثبت اختراع و طرح صنعتی،ثبت شرکت،ثبت صورتجلسات شرکت ها،ثبت تغییرات شرکت در برای رفع نیازهای ثبتی و حقوقی اشخاص حقیقی و حقوقی ارائه می دهد.

مجموعه حرفه ای و حقوقی ثبت کریم خان، با سالها تجربه مدیریت در ثبت فوری علامت تجاری خدمات بهینه ی را براز بازرگانان محترم و عزیز انجام داده است.

دیدگاهی یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *