ثبت شرکت دانش بنیان با ثبت کریم خان

ثبت شرکت دانش بنیان با ثبت کریم خان


تعریف ثبت شرکت دانش بنیان:

ثبت شرکت کریم خان تمامی امکانات جهت ثبت شرکت دانش بنیان در اختیار شما قرار می دهد. شرکت دانش بنیان شرکتی است که بر پایه علم، تحقیقات و نوآوری و ایجاد کار آفرینی تشکیل می شود و فعالیت های خود را در اجرایی کردن و تولید یک یا چند اختراع متمرکز می کند. به بیان دیگر شركت دانش بنيان به شركتی گفته می شود كه 100 درصد سهام آن متعلق به يک دانشگاه يا واحد پژوهشی بوده و یا از 51 تا 100 درصد آن متعلق به اعضای هیات علمی دانشگاه ها يا واحدهای پژوهشی باشد. در صورتی كه سهام دانشگاه كمتر از 50 درصد باشد شركت دانش بنيان خصوصی محسوب می شود و در غير اينصورت شركت دانش بنيان دولتی است.

دانشگاه ها و مراکز پژوهشی پس از تصویب امکان تاسیس شرکت های دانش بنیان در آئین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه خود در هیات علمی می توانند اقدام به ثبت شرکت های دانش بنیان نمایند. ثبت و تاسیس شرکت دانش بنیان با نظر هیئت علمی دانشگاه و تایید آن صورت می گیرد و در برخی از موارد نیز خود دانشگاه یا واحد پژوهشی می تواند با داشتن ایده ی مناسب ثبت شرکت دانش بنیان را به هیئت علمی پیشنهاد دهد .

شاخص های مهم جهت ثبت شرکت دانش بنیان:

شاخص های تشخیص برای ثبت شرکت های دانش بنیان،به دو صورت شاخص های عمومی و اختصاصی تقسیم می شوند. شرکت های متقاضی جهت ثبت شرکت دانش بنیان باید علاوه بر شاخص های عمومی ،شرایط مشخص شده در شاخص های اختصاصی را نیز احراز نمایند.

الف- شاخص های عمومی:

لازم است که دو سوم از اعضای هیئت مدیره شرکت دانش بنیان،حداقل دو مورد از شرایط ذیل را احراز کنند.

1- دارای مدرک کارشناسی باشند.
2- سه سال سابقه فعالیت کاری در حوزه فعالیت شرکت و یا سابقه مدیریتی داشته باشند.
3- حداقل یک اختراع ثبت شده ارزیابی شده داخلی یا یک اختراع بین المللی مرتبط با حوزه کاری شرکت داشته باشند.
4- بیش از نیمی از درآمد شرکت در سال گذشته از فروش فناوری،کالا و یا خدمات شرکت دانش بنیان باشد.لازم به ذکر است که شرکت هایی که در مرحله تجاری سازی اولین کالای دانش بنیان خود هستند و دارای بازار مطمئن باشند،از رعایت این بند مستثنی هستند.
5- حداقل 6 ماه سابقه برای حداقل 3 نفر از کارکنان تمام وقت شرکت پرداخت شده باشد و هیچ گونه بد عهدی ، سوء سابقه و تخلفی در انجام تعهدات شرکت وجود نداشته باشد.

ب-شاخص های اختصاصی:

1- تولید کننده کالاهای دانش بنیان باشد.
2- با استفاده از تحقیق و توسعه به نهادینه سازی و بومی سازی دانش فنی مربوطه پرداخته باشد.
3- گواهینامه انطباق با استاندارد و تاییدیه های دیگر را دریافت کرده باشد .
4- حداقل 30 درصد از کارکنان تمام وقت شرکت دانش بنیان باید دارای مدرک حداقل کارشناسی باشند .
5- حداقل 7 درصد از درآمد فروش سالیانه صرف تحقیق و توسعه شرکت دانش بنیان شود .
6- هر دو سال یکبار کالای دانش بنیان جدید عرضه شده و یا کالای دانش بنیان قبلی ارتقا داده شود .

 

دانشگاه ها و واحدهای پژوهشی به صورت های زير می توانند در شركت های دانش بنيان سهامدار باشند:

1- به دلیل اعتبار دانشگاه يا واحد پژوهشی حداقل 5 درصد از سهام شركت دانش بنيان به نام دانشگاه يا واحد پژوهشی می شود.
2- با استفاده از يافته های دانشگاه یا واحد پژوهشی انجام می گیرد،‌ بدین صورت بخشی از سهام شركت با توافق سهامداران به نام دانشگاه يا واحد پژوهشی می شود.
3- به دلیل سرمايه گذاری مستقيم دانشگاه بخشی از سهام شركت دانش بنيان متناسب با ميزان سرمايه گذاری به نام دانشگاه است.
4- به دلیل خدمات ديگری كه دانشگاه به شركت دانش بنيان ارائه می دهد بخشی از سهام آن متناسب با ميزان خدمات به نام دانشگاه یا واحد پژوهشی می شود.
5- اگر شركت دانش بنيان از نوع دولتی باشد بدون اینکه خدماتی ارائه دهد حداقل 50 درصد از سهام به نام دانشگاه يا واحد پژوهشی می شود.
6- هر دانشگاه می تواند در سال نخست يک شرکت اصلی ثبت نموده و راه اندازی کند.
7- ايجاد شرکت دانش بنیان با مشارکت شهرداری يا دانشگاه های همان منطقه در اولويت می باشد.

چند تبصره مهم در خصوص سهامداری در شرکت های دانش بنیان:

  • شركت دانش بنيان شرایطی مستقل از تشكيلات دانشگاه و واحد پژوهشی دارد و دانشگاه به ميزان سهامی كه در شركت دانش بنيان دارد در مديريت آن مؤثر بوده و در سود و زیان آن شريک می باشد. سازمان های حقوقی دیگر اعم از خصوصی و دولتی خارج از دانشگاه نیز می توانند متناسب با ميزان سرمايه گذاری خود سهامدار شركت دانش بنيان باشند.
  • در صورتی که بيش از 50 درصد از سهام شرکت های دانش بنیان از شرکت های دولتی باشد بايد توسط هيئت مدیره به تصويب برسد.رييس و معاونين دانشگاه و واحد پژوهشی تا زمانی که دارای سمت و مسئوليتی می باشند نمی توانند سمتی در هیئت مدیره شرکت های دانش بنیان داشته باشند و سهامدار شركت های دانش بنيان شوند.
  • در شركت های دانش بنيان خصوصی سهام اعضای هيئت علمی دانشگاه ها متناسب با ميزان سرمايه گذاری واقعی كه در شركت دارند و به اندازه وقت گذاری و نوع فعاليت آن ها در شركت یا ميزان مشاركت در مالكيت فكری موضوعی كه در شركت دانش بنیان استفاده می شود می باشد.
  • زمانی که اعضای هیات علمی دانشگاه صد در صد مالک شرکت می باشند، برای ایجاد شرکت های دانش بنیان تایید عضویت علمی متقاضیان کافی است و نیازی به تصویب دانشگاه نیست.

جهت ارائه درخواست ثبت شرکت دانش بنیان ابتدا باید وارد سامانه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتهای دانش بنیان شد . این سامانه برای سنجش و تایید صلاحیت شرکت های دانش بنیان بوسیله کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها راه اندازی شده است. در صورتی که کارشناسان این حوزه صلاحیت یک شرکت دانش بنیان را تایید نمایند شرکت می تواند فرآیند ثبتی خود را ادامه داده و از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی استفاده کند.

جهت دریافت تأییدیه دانش بنیان بودن شرکت باید ابتدا به سامانه ارزیابی مراجعه نموده و همه ی قوانین و آئین نامه های موجود در سایت را مطالعه کرد. سپس باید اطلاعات درخواستی را وارد نموده و مدارک مورد نیاز را اسکن و در سایت آپلود کرد.

مدارک لازم اسکن شده جهت تکمیل اطلاعات شرکت دانش بنیان :

  1. مجوز تاسیس
  2. مجوز بهره برداری
  3. اساسنامه
  4. گواهینامه ثبت اختراع تایید شده
  5. تصویر آگهی تاسیس درج شده در روزنامه رسمی
  6. گواهی سوابق مدیریت در صورت وجود
  7. آخرین لیست بیمه و حقوق و مزایا
  8. تصویر آخرین تغییرات مندرج در روزنامه رسمی در صورت موجود بودن
  9. تراز های مالی سال قبل
  10. آخرین اظهارنامه مالیاتی
  11. استانداردهای داخلی و خارجی
  12. در صورت موجود نبودن استاندارد تاییدیه مراجع ذی صلاح
  13. تاییدیه مراکز رشد ویا پارک های علم و فن آوری برای برنامه های تولید و یا طراحی کالاها و محصولات دانش بنیان
  14. مستنداتی دال بر وجود بازار مصرف و یا اعلام نیاز برخی از مصرف کنندگان به همراه عقد قرارداد

 

نحوه ارسال تقاضای تأییدیه شرکت دانش بنیان :

با تهیه و تکمیل مدارکی که در بالا به آن ها اشاره نمودیم باید در خواستی بر مبنای دریافت تاییدیه دانش بنیان بودن شرکت برای کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان ارسال شود . این درخواست به همراه یک سری از کپی های مدارک شرکت توسط دبیر کارگروه به یکی از کارگزاری های تایید شده ارجاع داده می شود تا این کارگزاری با توجه به دستورالعمل های کارگروه ارزیابی و با استناد به آئین نامه تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان درخواست را بررسی نموده و رأی خود را از طریق سامانه به دبیر خانه ارجاع کند . در صورت موافقت کارگزار تاییدیه دانش بنیان بودن شرکت اعلام می شود و با دریافت این تاییدیه شرکت متقاضی تا دو سال به عنوان شرکت دانش بنیان شناخته می شود. شرکت دانش بنیان موظف است در این مدت فرآیند رتبه بندی خود را با توجه به معیارها و فرآیند های رتبه بندی انجام دهد .

مدارک لازم جهت ثبت شرکت دانش بنیان:

  • کپی شناسنامه همه ی اعضای هیئت مدیره
  • کارت ملی همه ی اعضای هیئت مدیره
  • گواهی عدم سوء پیشینه همه ی اعضای هیئت مدیره
  • کپی مدارک تحصیلی همه ی اعضای شرکت
  • دو نسخه اظهارنامه شرکت
  • دو نسخه اساسنامه شرکت
  • دو نسخه شرکتنامه شرکت
  • کپی مجوزهای لازم و مرتبط با فعالیت شرکت دانش بنیان
  • کپی روزنامه رسمی شرکت به همراه آخرین تغییرات
  • آخرین لیست بیمه شرکت به همراه خلاصه وضعیت دستمزد ، حقوق و مزایا
  • کپی آخرین اظهارنامه مالیاتی ارسال شده برای سازمان امور مالیاتی
  • رزومه شرکت

ثبت شرکت کریمخان در کلیه امور ثبتی همراه و راهنمای شما خواهد بود .

ثبت شرکت کریم خان این امکان را برای شما فراهم آورده است تا به کمک کارشناسان با تجربه و متخصص و وکلای مجرب و متعهد در کمترین زمان ممکن به ثبت شرکت های دانش بنیان بپردازید.

دسته‌بندی نشدهراهنمای ثبت شرکت

اساسنامه ثبت شرکت دانش بنیانایین نامه ثبت شرکت دانش بنیانبرای ثبت شرکت دانش بنیان 3تاسيس شركت دانش بنيانتاسيس شرکت دانش بنيانتاسیس شرکت دانش بنیان خصوصیثبت اختراع شرکت دانش بنیانثبت شرکت به عنوان دانش بنیانثبت شرکت تعاونی دانش بنیانثبت شرکت دانش بنیانثبت شرکت دانش بنیان خصوصیثبت شرکت دانش بنیان نوپاثبت نام شرکت دانش بنیانچگونگي ثبت شركت دانش بنيانچگونگی ثبت شرکت دانش بنیانچگونگی ثبت شرکت های دانش بنیانچگونه شرکت دانش بنیان ثبت کنیمچگونه یک شرکت دانش بنیان ثبت کنیمراهنمای ثبت شرکت تعاونی دانش بنیانراهنمای ثبت شرکت دانش بنیانسامانه ثبت شرکت دانش بنیانشرایط تاسیس شرکت دانش بنیان خصوصیشرایط ثبت شرکت دانش بنیان خصوصیشرایط لازم برای ثبت شرکت دانش بنیانقانون تاسیس شرکتهای دانش بنیانقوانین ثبت شرکت های دانش بنیانمدارک لازم برای ثبت شرکت دانش بنیانمدارک لازم جهت ثبت شرکت دانش بنیانمدارک لازم جهت ثبت شرکت های دانش بنیانمدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت دانش بنیانمدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت دانش بنیانمراحل ثبت شرکت تعاونی دانش بنیانمراحل ثبت شرکت دانش بنیانمشاوره ثبت شرکت دانش بنیاننحوه ثبت شرکت دانش بنیاننحوه ثبت یک شرکت دانش بنیان

دیدگاهی یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *