موسسه حقوقی ثبت کریم خان در این مطلب راهنمای تکمیل ساجات جهت اخذ رتبه پیمانکاری را در اختیار شما قرار می دهد.
سازمان مدیریت و برنامه ریزی سابق ( معاونت فنی و عمران استانداری فعلی ) شرکت ها را به دو گروه مشاور و پیمان کار تقسیم کرده است . پیمانکاری در حقیقت مفهوم مجموعه ای را دارد که می تواند به شکل حقیقی و یا حقوقی فعالیت کند که قراردادی را با افراد حقیقی و یا حقوقی برای انجام اموری از جمله تهیه،حمل،نصب،ساخت، اجرا و…منعقد می کند.به شرکت هایی که با موضوع پیمانکاری ثبت می شود شرکت های پیمانکاری نام می گیرند.
رتبه بندی چیست ؟
رتبه بندی در حقیقت یک نوع معیار صلاحیت گذاری طبق استانداردهای تعریف شده در قانون نامه اداره برنامه مدیریت راهبردی نهاد ریاست جمهوری می باشد.شرکت های پیمانکاری با توجه به قراردادها و امکانات و وافراد امتیاز آور از 1 تا 5 رتبه بندی می شوند که در حقیقت 5 پایین ترین و 1 بالاترین رتبه به حساب می آید.اما شرکت های مشاور از 1 تا 3 رتبه بندی اخذ می کنند که 3 پایین ترین و 1 بالاترین رتبه می باشد. برای رتبه بندی شرکت های پیمانکار ملاک اصلی تعداد نیروی فنی و مهندسی حاضر در هیئت مدیره ی یک شرکت می باشد اما برای رتبه بندی شرکت های مشاور علاوه بر اهمیت نیروی متخصص فنی و مهندسی،کم و کیف امکانات فنی و نرم افزاری آن شرکت ها هم ارزیابی می گردد.
رتبه بندی شرکت ها
- رتبه بندی پیمانکاری
- رتبه بندی مشاوران
- رتبه بندی شرکت های انورماتیک
- رتبه بندی شرکت های EPC
- رتبه بندی اندوه سازان
رشته های پیمانکاری شامل
- ساختمان و ابنیه
- راه و ترابری
- صنعت و معدن
- تاسیسات و تجهیزات
- کشاورزی
- آب
- مرمت آثار باستانی
- کاوش های زمینی
- ارتباطات
- نفت و گاز
- نیرو
رشته های مشاوران
- گروه شهرسازی و معماری
- گروه راه و ترابری
- گروه مهندسی آب
- گروه مطالعات کشاورزان
- گروه انرژی
- گروه پست و مخابرات
- گروه صنعت
- گروه معدن
- گروه نفت و گاز
- گروه تخصص های مشترک
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در سامانه ی ساجات
- برگه رتبه بندی های قبلی
- فرم 100
- اساسنامه
- اظهارنامه ثبتی برای شرکت های سهامی خاص یا تقاضانامه و شرکت نامه برای شرکت های با مسئولیت محدود و تعاونی
- آگهی تاسیس
- آخرین صورت جلسات مربوط به آخرین تغییرات و آخرین صورت جلسه مربوط به تغییر سهام
- آگهی تغییرات و یا تصمیمات انجام شده
- فرم 200
- کپی مدارک تحصیلی،شناسنامه ،کارت ملی،کارت پایان خدمت به ترتیب سمت های مدیر عامل،رئیس هیات مدیره نائب رییس،عضو،سهامدار
- قرار دادن سوابق کاری و بیمه هر یک از اعضای هیات مدیره
- فرم و قراردادهای شرکت
- کپی آخرین اظهارنامه مالیاتی که توسط دارایی برابر اصل شده باشد شامل مشخصات،ترازنامه،حساب سود و زیان،جدول شماره های 16،15،14،13،10،9،5،6،4
مدارک اعضای هیات مدیره و سهامداران
- کپی شناسنامه و کارت ملی
- کپی کارت پایان خدمت یا معافیت آنان
- فتوکپی آخرین مدارک تحصیلی
- فتوکپی سوابق اجرایی برای اثبات حضور فرد در شرکت و نیز سمت وی
- فتوکپی بیمه تامین اجتماعی مدت دار مرتبط
- فتوکپی حکم بازنشستگی برای افراد بازنشسته
- فتوکپی قراردادهای همکاری شرکت با افراد بازنشسته که استمرار قرارداد مجدداَ در تاریخ ارائه مدارک به تایید بازنشسته رسیده باشد.
- فتوکپی گواهی پایان همکاری از تمامی افراد دولتی و عمومی که پیش از این در آن موسسه مشغول به کار بوده اند.
مدارک شرکت
- فتوکپی آخرین اظهارنامه ثبتی شرکت
- فتوکپی آخرین اساساسنامه شرکت شامل صفحه موضوع فعالیت ،صفحه تعداد اعضای هیات مدیره،صفحه سهامداران،صفحه صاحبان امضا
- فتوکپی آگهی تاسیس و تغییرات و روزنامه های رسمی شامل روزنامه آگهی تاسیس و همه روزنامه های تغییرات پانزده سال اخیر
- فتوکپی آخرین صورتجلسات مجمع عمومی که بیانگر 100%صاحبان سهام باشد.
- فتوکپی آخرین اظهارنامه مالیاتی که توسط دارایی برابر اصل شده،شامل مشخصات ترازنامه،حساب سود و زیان،جدول های شماره 5،4،6،9،10،13،14،15،16
- فتوکپی گواهینامه قبلی
- فتوکپی قراردادهای شرکت و مفاصاحساب تامین اجتماعی
اخذ رتبه
رتبه بندی شرکت در سامانه ساجات با توجه به مستندات اطلاعات وارد شده در سایت تشخیص داده شده و صلاحیت دوره بعد،از متقاضی دریافت و بررسی خواهد شد.بدیهی است در صورت عدم مطابقت مستندات با اطلاعات وارد شده در پرونده شرکت،امتیاز آن قرارداد برای شرکت لحاظ نخواهد شد.
برای این منظور، متقاضی میبایست فرم تقاضای رتبه بندی خود را کامل کرده و بعد از فراهم کردن مدارک قید شده،به سامانه ی ساجات مراجعه و درخواست خود را اعلام کند.بدین منظور باید در مرحله اول ثبت نام،شناسه و گذر واژه اول را دریافت نماید و اطلاعات اولیه شرکت را در سامانه درج کند.سپس اطلاعات وارد شده بوسیله کارشناس مربوطه بررسی و در صورت تایید معاونت راهبردی و اخذ شناسه و گذر واژه دوم،در مرحله ی بعدی دیگر اطلاعات شرکت با توجه به رشته و پایه درخواستی در سامانه نوشته می شود و مدارک خواسته شده درسامانه بارگذاری شده و در محل های مربوطه وصل می شود.سپس پرونده برای بررسی به سازمان مربوطه فرستاده می گردد.سازمان مربوطه بعد از بررسی پرونده و تایید آن پرونده الکترونیکی شرکت را به استانداری ارسال می کند .سپس کلیه مدارک به شکل حضوری توسط استانداری دریافت می شود تا نسبت به صدور کارتکس شرکت اقدام شود.
براساس ماده 25 آیین نامه طبقه بندی و تشخیص صلاحیت پیمانکاران،چنانچه اطلاعات تنظیم شده برای تشخیص صلاحیت نادرست و یا اسناد ارائه شده جعلی باشد،شرکت و مدیران آن به تشخیص دفتر امور مشاوران و پیمانکاران یا سازمان های مدیریت و برنامه ریزی استان ها از یک تا سه سال از تشخیص صلاحیت محروم می شوند.
بنابراین هر گونه اشتباه غیر عمدی در وارد کردن اطلاعات در سامانه ساجات از جمله عدم مهارت کافی در ارتباط با چگونگی محاسبه امتیازات بخش های مختلف،سبب طولانی تر شدن مراحل اخذ،تمدید و ارتقاء رتبه بندی و حتی تنزل رتبه های اخذ شده پیشین جهت دریافت پیمانکاران و مشاوران می شود.
شایان ذکر است که موسسه ی حقوقی ثبت کریم خان،از نظر اهمیت موضوع ،زمان طولانی است که خدمات خود را در این زمینه،به پیمانکاران و مشاوران گرامی ارائه می دهد.در صورتی که قصد دارید برای اخذ و یا ارتقای رتبه اقدام کنید، در اسرع وقت با همکاران ما تماس حاصل فرمایید و از خدمات ما بهره مند شوید.ما در کوتاه ترین زمان شما را در رسیدن به اهدافتان یاری می کنیم.
اعضای کمیته فنی تشخیص صلاحیت متشکل
- الف-مدیر کل دفتر امور مشاوران و پیمانکاران سازمان(رییس کمیته)
- ب-مدیر کل دفتر نظارت و ارزیابی طرح های سازمان
- ج-یک نفر کارشناس مستقل واجد صلاحیت های فنی و حقوقی،به تشخیص و انتخاب معاون امور فنی سازمان
- د-نماینده انجمن صنفی پیمانکاری مربوطه
تصمیمات این کمیته با اکثریت آراء به تصویب می رسد.
چگونگی پیگیری درخواست
نظر به امکانات ایجاد شده در سامانه ی جامع ساجات،پیگیری پرونده صرفاَ از طریق سامانه امکان پذیر می باشد و حضور نماینده ی شرکت در محل تشخیص صلاحیت الزامی نیست.در موارد ضروری از مدیر عامل و یا یکی از اعضای هیات مدیره شرکت دعوت به عمل می آید.
دیدگاهی یافت نشد