تعریف ثبت شرکت انفورماتیک :
برای ثبت شرکت انفورماتیک در این نوشتار سعی نمودیم تا در رابطه با مراحل و مدارک مورد نیاز این امر بپردازیم. قبل از هر چیزی لازم است بدانیم شرکت انفورماتیک به شرکت هایی گفته می شود که مانند سایر شرکت ها و موسسات غیرتجاری در اداره ثبت شرکت ها به ثبت قانونی رسیده باشد و باید در زمینه انفورماتیک فعالیت داشته باشد. انفورماتیک به معنای علم و دانش اطلاعات و پردازش اطلاعات و مهندسی سامانه های اطلاعاتی است. کارشناسان انفورماتیک به پردازش اطلاعات و مهندسی سامانه های اطلاعاتی مختلف می پردازند. این کارشناسان همچنین در رابطه با مطالعه و بررسی الگوریتم های سیستم های طبیعی و مصنوعی فعالیت نموده و در این زمینه مطالعه می کنند. در حقیقت هر علم مرتبط با رایانه ، بانکداری و سیستم های اطلاعاتی و پردازشی با این رشته مرتبط می باشد. رشد این سیستم ها در بدنه فعالیت های اجتماعی و اقتصادی و فعالیت های شرکت های خصوصی و دولتی اهمیت انفورماتیک را تا آنجایی بالا برده که حضور در این رشته ها به صورت تخصصی می تواند سود و منفعت زیادی برای متخصصین این حوزه ها به همراه داشته باشد.
شرکت انفورماتیک یا باید به صورت شرکت سهامی خاص ثبت شود و یا به صورت شرکت با مسئولیت محدود به ثبت برسد. شرکت انفورماتیک با شراکت دو تا چند نفر به ثبت خواهد رسید و مسئولیت ها بر اساس قالب شرکت می تواند در بین شرکا تقسیم شود.
ثبت شرکت انفورماتیک سهامی خاص :
برای ثبت شرکت انفورماتیک در قالب سهامی خاص باید یک نفر از متخصصین و موسسین این شرکت در حوزه ی انفورماتیک دارای مدرک کارشناسی باشد و یا در هر یک از رشته های مرتبط با این موضوع تحصیل کرده باشد. برای ثبت شرکت انفورماتیک حداقل سه نفر باید با هم شریک شوند و هر یک باید مقداری از سرمایه شرکت را که به صورت سهامی در اساسنامه شرکت تعیین می شود را پرداخت نمایند. برای ثبت شرکت باید حداقل یک میلیون ریال پرداخت شود و 35 درصد از این میزان باید در حساب شرکت سپرده شود. در شرکت انفورماتیک هر یک از سهامداران تنها به میزان مبلغ اسمی سهام خود در شرکت مسئولیت دارند.
ثبت شرکت انفورماتیک با مسئولیت محدود :
برای ثبت شرکت انفورماتیک با مسئولیت محدود به دو نفر نیاز است . شرکت های انفورماتیک هر چند باید با صد هزار تومان به ثبت برسند اما این میزان را مدیر عامل تعهد می کند و زمانی دیگر پرداخت می شود و فقط لازم است هر یک از شرکا میزان سهم الشرکه خود را مشخص کنند . این شرکا تنها به میزان سهم الشرکه خود در شرکت مسئولیت دارند. البته شرکت های انفورماتیک در قالب شرکت های دیگر هم قابلیت ثبت شدن دارند ولی رایج ترین حالت برای ثبت این نوع شرکت ها همین دو نوع می باشد. شرکت های انفورماتیک راهکارهایی ارائه می دهند که هدف آن ها آسان نمودن فرآیند های امور بانکی، اداری، پزشکی، خدماتی و .. می باشد. شرکت های انفورماتیک جهت فعالیت رسمی حتما باید به صورت قانونی ثبت شوند.
شما می توانید جهت ثبت شرکت انفورماتیک به ثبت شرکت کریمخان مراجعه نموده و اقدامات لازم را با کمک کارشناسان مجرب این مجموعه در کوتاهترین زمان انجام دهید.
شرکت های انفورماتیک بر اساس آیین نامه شورای عالی انفورماتیک در 15 شاخه رتبه بندی می شوند :
- سیستم های اتوماسیون صنعتی
- خدمات پشتیبانی
- مشاوره و نظارت بر اجرای طرح های انفورماتیکی
- رایانه ای و مخابراتی
- ارائه و پشتیبانی نرم افزارهای پایه، سیستم و ابزارها
- تولید و پشتیبانی نرم افزارهای سفارش مشتری
- تولید و ارائه دستگاه های جانبی
- ارائه و پشتیبانی سخت افزاری mainframe
- سیستم های ویژه
- آموزش و پژوهش
- امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات
- خدمات شبکه های اطلاع رسانی providers
- ارائه و پشتیبانی بسته های نرم افزاری و نرم افزار های حامل محتوا
- تولید و ارائه قطعات و ملزومات
- تولید و ارائه رایانه های غیر mainframe
در حال حاضر شرکت های انفورماتیک بسیاری از نیاز های داخلی را برآورده می کنند و به عنوان یک شرکت جانبی بیشتر در خدمت شرکت ها و موسسات داخلی و خارجی بوده و یا به عنوان شرکت های مبادلات اطلاعات و پروژه های پژوهشی فعالیت می کنند. بیشتر فعالیت های شناخته شده شرکت های انفورماتیک تولید نرم افزار ها و سخت افزار های رایانه ای و مخابراتی و مشاوره و حمایت و پشتیبانی از این سیستم ها می باشد.
در شرکت های انفورماتیک مهم ترین عوامل در رتبه بندی نیروی انسانی متخصص و کاردان، درآمد شرکت و همچنین رضایت مشتریان می باشد. یکی از موارد مورد نیاز جهت رتبه بندی و احراز صلاحیت شرکت های انفورماتیکی ،عامل رضایت مشتری می باشد.
مراحل دریافت گواهی نامه رتبه بندی و احراز صلاحیت شرکت انفورماتیک :
- درخواست نام کاربری و گذرواژه
- تشکیل پرونده الکتریکی با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه
- ارجاع پرونده الکتریکی تکمیل شده به کارتابل الکتریکی دبیرخانه شورای عالی انفورماتیک کشور
- ارسال فیزیکی مدارک لازم به دبیرخانه شورای عالی انفورماتیک کشور
- پیگیری و رفع نواقص پرونده
- دریافت گواهینامه رتبه بندی
ثبت شرکت کریم خان در ادامه مطلب بصورت مجزا به شرح برخی از مراحل دریافت گواهی نامه رتبه بندی و احراز صلاحیت برای ثبت شرکت انفورماتیک می پردازد.
درخواست نام کاربری و گذرواژه:
با مراجعه به سایت ساجات به نشانی http:/sajat.mporg.ir و ثبت نام در آن جهت دریافت ” شناسه کاربری و گذرواژه ” و تکمیل فیلدهای اطلاعاتی لازم اقدام نمایید. جهت این امر اسکن صفحه اول اساسنامه شرکت(درصورت تغییر نام و نوع شرکت نسبت به روز تأسیس لازم است اسکن روزنامه رسمی تغییر نام شرکت و یا روز رسمی تغییر نوع شرکت بارگذاری شود) مورد نیاز می باشد.
ارسال فیزیکی مدارک لازم به دبیرخانه شورای عالی انفورماتیک کشور :
جهت انجام این مرحله بدین صورت می باشد به مدارکی از قبیل تصویر اظهارنامه مالیاتی آخرین سال مالی که توسط دارایی مربوطه رونوشت برابر اصل شده است.(مختص شرکت های نوپا هستند) ، نامه درخواست مندرج در سربرگ شرکت و همچنین برچسب آدرس حاوی نام و نشانی و کدپستی 10رقمی شرکت نیاز می باشد.
پیگیری و رفع نواقص پرونده :
برای پیگیری و رفع نواقص پرونده نیاز است که ابتدا به کارتابل الکتریکی شرکت با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه وارد شد و سپس به بخش ”تاریخ انقضا” و رفع نواقص پرونده طبق موارد ذکرشده در گفتگوهای پرونده الکتریکی شرکت مراجعه نمود. نکته قابل توجه این می باشد که در صورتی که به تاریخ تقاضا مراجعه نمودید و پرونده شرکت در حال تایید صلاحیت بود می توانید با مراجعه به سایت ساجات به نشانی http//sajat.mporg.ir نام شرکت را جستجو کنید و تصویر گواهینامه را مشاهده و چاپ کنید.
بعد از انجام کامل و دقیق مراحل فوق ،گواهی رتبه بندی شرکت انفورماتیک صادر و به آدرس شرکت پست خواهد شد.
گواهی رتبه بندی انفورماتیک یک سال اعتبار دارد و پس از آن شرکت انفورماتیک می تواند با ارائه اظهار نامه مالیاتی امتیاز بیشتری را کسب نموده و رتبه بندی بالاتری را دریافت نماید.
مشاورین و کارشناسان موسسه حقوقی کریم خان برای ثبت شرکت انفورماتیک در قالب دلخواه شما و رتبه بندی مورد نظرتان آماده همکاری می باشد.
طبق بند 1-1ماده یک آیین نامه رتبه بندی و احراز صلاحیت شرکت انفورماتیکی مصوب 22/6/1383 شوارای عالی انفورماتیک کشور، اساسنامه شرکت انفورتیکی متقاضی که رتبه بندی شده و احراز صلاحیت می شود باید با فعالیت های انفورماتیکی ارتباط مستقیم داشته باشد.
عبارات قابل قبول به عنوان موضوع فعالیت جهت ثبت شرکت انفورماتیک :
- مطالعه و طراحی و تحقیقات و پژوهش و مشاوره و انتقال تکنولوژی و نصب و راه اندازی و تعمیر و نگهداری و تولید و ساخت و پشتیبانی در زمینه تجهیزات رایانهای و سیستمهای الکترونیکی و مخابراتی و اتوماسیون صنعتی و تجهیزات مهندسی پزشکی رایانهای و تجهیزات ابزار دقیق رایانهای
- خرید و فروش و صادرات و واردات تجهیزات کامپیوتری و مخابراتی و سیستمهای رایانهای و الکترونیکی ، انجام فعالیت در زمینه ی تجارت الکترونیک
- تشکیل کلاسهای آموزشی در زمینه ی رایانه در داخل و خارج از کشور
- تأمین نیروی انسانی متخصص در زمینه ی موضوع فعالیت شرکت
- انجام خدمات اجرایی و عملیاتی و فنی و مهندسی در زمینه ی موضوع فعالیت شرکت
- تهیه مشخصات فنی سیستم های کامپیوتری
- ایجاد و احداث کارخانه جهت تولید کامپیوتر
- نصب و راه اندازی و تعمیر و نگهداری تجهیزات رایانهای و الکترونیکی و مخابراتی و ارتباطی و سویچینگ و آنتنها و کابلهای ارتباطی مربوطه
- دوربینهای مدار بسته و سیستمهای رایانهای
- تجهیزات ماهوارهای و سیستمهای حفاظتی و ارتباطی
- مکانیزه کردن سیستمهای اداری و اجرای سیستمهای مکانیزه شده
- طراحی سیستمهای مختلف رایانهای
- برنامه نویسی
- طراحی صفحات اینترنتی
- شرکت در نمایشگاههای رایانه ای داخلی و خارجی
- شرکت در مناقصات و مزایدات داخلی و خارجی در زمینه موضوع فعالیت شرکت
- تهیه و تآمین تجهیزات و قطعات یدکی رایانهای و الکترونیکی و مخابراتی
- دریافت و اعطای نمایندگی از شرکتهای رایانه ای داخلی و خارجی قطعات
- ایجاد شعب و دفاتر نمایندگی در زمینه ی موضوع فعالیت شرکت در داخل و خارج از کشور
- انعقاد قراردادهای همکاری و مشارکت با شرکت های داخلی و خارجی در زمینه ی موضوع فعالیت شرکت
- عقد قرارداد با اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه موضوع فعالیت شرکت
- فروش خدمات مهندسی در زمینه رایانهای
- صادرات خدمات فنی و مهندسی در زمینه رایانه
- تولید نرم افزار
- فعالیت در زمینه بانکداری الکترونیکی و اتوماسیون بانکی
- ارائه اینترنت و خدمات اینترنتی
- تهیه و تأمین قطعات و اقلام و ملزومات و مواد مصرفی در زمینه رایانه
- اجرای طرح های جامع فن آوری اطلاعات شامل تحلیل و طراحی و تولید و استقرار و راه اندازی و پشتیبانی راهکارهای مبتنی بر نرم افزار در بخش عمومی و دولتی و وزارتخانهها و سازمانها و شرکتهای وابسته به دولت و بخش خصوصی
- تحلیل و طراحی و تولید و پشتیبانی نرم افزارهای جامع کاربردی و انجام خدمات مشاوره در زمینههای فناوری اطلاعات
- استراتژی و معماری سازمانی و متدلوژی و اجرا و نظارت بر پروژه های فناوری اطلاعات و مهندسی مجدد و بهبود فرآیند و ارائه خدمات مدیریتی و مشاوره و طراحی نظامهای مدیریتی در زمینه موضوع فعالیت شرکت جهت تسهیل و افزایش کارایی سازمانها
- مشاوره و طراحی و اجرای سیستمهای رایانه و پیاده سازی شبکههای نوین رایانهای و تجهیزات جانبی رایانهای
- طراحی و تولید و اجرای سیستمهای امنیت شبکه و ارائه خدمات تخصصی در رابطه با شبکههای مبتنی بر فیبر نوری و شبکههای بیسیم و راه حلهای ارتباط با اینترنت جهت سازمانها
- آموزش دورههای تخصصی در زمینه آی تی و آی سی تی
- مشارکت با شرکتهای داخلی و خارجی تولید کننده نرم افزار و سخت افزار
- خرید و فروش سهام شرکتها و سازمانهای مجاز دولتی و خصوصی با موضوع فعالیت مشابه در بورس اوراق بهادار و یا خارج از آن
- سرمایه گذاری و مشارکت در سایر شرکتها با موضوع فعالیت مشابه از طریق تعهد سهام شرکتهای جدید و یا خرید و تعهد سهام شرکتهای موجود
- دریافت وام و تسهیلات مالی و اعتباری اعم از ارزی و ریالی در زمینه موضوع فعالیت شرکت
- انجام پروژههای انفورماتیکی و فن آوری اطلاعات
- طراحی و ساخت و نصب و راه اندازی و تعمیرات و آموزش در زمینه کامپیوتر و سیستمهای الکترونیکی و اینترنتی و اتوماسیون صنعتی و اتوماسیون اداری و ابزار دقیق رایانهای
- طراحی و راه اندازی و تعمیرات سیستمهای کامپیوتری و کنترلی
- خرید و فروش کامپیوتر و لوازم جانبی آن و سیستمهای الکترونیکی
- انجام امور قراردادی و برآورد پروژه در زمینه موضوع فعالیت شرکت
- تعمیر و نگهداری ماشین آلات صنعتی رایانهای و پزشکی رایانهای
- انجام خدمات فنی و طراحی در زمینه موضوع فعالیت شرکت
- ارائه کلیه خدمات مدیریتی از جمله آنالیز و تحلیل سیستم و طراحی سیستم و طرحهای تکنولوژیکی در زمینه موضوع فعالیت شرکت
- ارائه کلیه خدمات اطلاع رسانی و فناوری اطلاعات و ارتباطات و آموزش آن (ICT)
- طراحی و نصب و پشتیبانی شبکههای کامپیوتری
- صادرات و واردات تجهیزات رایانهای و تهیه و تولید سیستمهای رایانهای و بستههای نرم افزاری
- صادرات نرم افزار و خدمات مهندسی در زمینه موضوع فعالیت شرکت
- خرید و فروش و صادرات و واردات ماشین های اداری رایانهای و دیجیتالی
- ارائه خدمات مشاوره مدیریت و مدیریت طرح در زمینه موضوع فعالیت شرکت
- ارائه خدمات مشاوره مهندسی و نظارت بر طرحها در زمینه موضوع فعالیت شرکت
- طراحی و توسعه سیستمهای نرم افزاری و سخت افزاری
- انجام مطالعات راهبردی (استراتژیک) و طرح های جامع
- خرید و فروش و واردات و صادرات کلیه خدمات و کالاهای مجاز کامپیوتری و فناوری اطلاعات و ارتباطات ، انجام خدمات برنامه ریزی و کنترل پروژه و خدمات مهندسی ارزش و مطالعات امکانسنجی و توجیه پذیری فنی و اقتصادی طرح های انفورماتیکی
- تولید و پشتیبانی نرم افزارهای سفارش مشتری، تولید و فروش و پشتیبانی بسته های نرم افزاری
- ایجاد پورتال های اطلاع رسانی
- مشاوره و نظارت بر طرح های انفورماتیکی
- تهیه و اجرای طرحهای جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات
- طراحی و اجرا و پشتیبانی شبکه داده ها
- تولید و ارائه کلیه قطعات و تجهیزات و سخت افزارهای کامپیوتری
- مطالعات و برنامه ریزی راهبردی و برنامهریزی کسب و کار سازمانی و طراحی و بازنگری ساختار سازمانی و مهندسی مجدد فرآیندها
- مدیریت و برنامهریزی تولید و تکنولوژی و مدیریت نگهداری و تعمیرات جامع و مدیریت کیفیت جامع و مدیریت بهره وری جامع و مدلهای تعالی سازمانی و مدیریت تأمین و جذب منابع مالی و سرمایه گذاری داخلی و خارجی و مدیریت ریسک و طراحی و تدوین استراتژی و بازاریابی و انجام تحقیقات بازار و مدیریت ارتباط با مشتری و مدیریت زنجیره تأمین و مدیریت دانش و مدیریت زمان و مدیریت تغییر و مدیریت بحران در زمینه موضوع فعالیت شرکت
عبارات غیر قابل قبول به عنوان موضوع فعالیت جهت ثبت شرکت انفورماتیک :
- واردات و صادرات کلیه کالاهای تجهیزات مجاز بازرگانی
- انجام کلیه امور بازرگانی
- فعالیت در زمینه تأسیسات، برق، الکتریکی، الکتروتکنیک، قدرت، مکانیک، ابنیه، کشاورزی، صنعت و …
- خرید و فروش و صادرات و واردات ماشینهای اداری
- انجام امور خدماتی در زمینههایی به جز رایانه
- جملاتی که شامل عبارت “غیر مستقیم” باشد
امیدواریم مقاله فوق در راستای راهنمای ثبت شرکت انفورماتیک برای شما کاربران گرامی مفید بوده باشد . در صورتی که نیاز به راهنمایی های بیشتر دارید ، کارشناسان مجموعه ثبت شرکت کریمخان آماده ارائه هر گونه مشاوره و راهنمایی به شما می باشند .
دیدگاهی یافت نشد